Browsing Tag

улица„Јордан Мијалков“

Реконструирана улицата „Јордан Мијалков“ (поранешна „Железничка“)

ПРОЕКТ: РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛИЦАТА „ЈОРДАН МИЈАЛКОВ“ (ПОР НЕШНА „ЖЕЛЕЗНИЧКА“ Целосна реконструкција на улица „Железничка“ (зад ТЦ „Рамстор“). (Рок: 2013-2014 година) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Улицата „Јордан Мијалков“ (поранешна…