Browsing Tag

улица „Маџари“

Доцни реконструкцијата на улицата „Маџари“

Ќе се реконструира улица „Маџари“ од Методија Андонов Ченто до надвозникот во Маџари. (Рок на изведба: 2014-2015 година  ) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Проектот: РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛ. „МАЏАРИ“ градоначалникот  Коце Трајановски го…