Browsing Tag

викендици

„Тревник“ – Три викендици во Зелениково изградени незаконски

Законот за градење предвидува обратен редослед, односно најпрвин правосилно одобрение за градење, па отпочнување со градење, а надвор од тој редослед таквите противзаконски дејствија се предвидени и казниви со соодветното кривично дело