Browsing Tag

житарици

АНАЛИЗА: Поскапување на месото, шеќерот и млечните производи, поевтинување на маслото за јадење и…

Светската организација за храна ФАО објави дека на месечно и на годишно ниво, индексот на цените на храната е во пад. Сепак, кај  дел од основните производи и суровини за преработка и натаму има поскапување – конкретно, цените на шеќерот,…