Во тек е изградбата на нов водовод во Општина Желино

Ветување:  Ангажман за изградба и одржување на водоводот Буџет: 650 илјади евра, 150 илјади евра (Општина Желино) [Изборна програма за локалните избори( 15 октомври 2017) наградоначалникот на Општина Желино, Блерим Сејдиу ] ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Во предизборната програма на  градоначалникот на Општина…