Категорија...

Бојан Стојановски

СЈО мора да постапува по прислушуваните материјали, пред да ги уништи

Не може да се очекува дека СЈО ќе ги уништи овие материјали, бидејќи тие се материјален доказ во оваа и во други судски постапки. Што се однесува, пак до делот на изјавата во која се инсинуира дека материјалите кои ги поседува Специјалното…