Категорија...

Лидија Чевревска

Лидија Чевреска: Нема разлика во лекот, тоа е како наместо кафетин да земете аналгин

Болните од хронична миелоична леукемија исплашени за своето здравје реагираат на тоа што повторно им се менува терапијата со која се лекуваат, по само девет месеци откако им беше воведена. Директорката на Клиниката за хематологија,…