Категорија...

Владо Поповски

Владо Поповски: Нема судир на интереси за мојот договор со Министерството за одбрана

Советникот во Советот на Град Скопје,  професорот Владо Поповски смета дека нема ништо спорно во тоа што  склучил договор за консултантски услуги  со Министерството за одбрана (претставувано од министерот Талат Џафери). Според него,  …