Категорија...

Зоран Коњановски

Зоран Коњановски: „Винеа“ ќе биде избришана од регистарот на винарии… доколку не го доисплати…

Бришење од регистарот на винарии и неможност за откуп на грозје за винарската визба “Винеа” од росоманското село Паликура, доколку не го доисплати заостанатиот долг кон лозарите за 2009, 2010 и 2011 година, најави во кавадаречкото село…