Browsing Tag

2020/2021

Учениците нема да треба целото идно лето да го поминат на училиште

Вака како што е објавен овој пост, но и насловена веста, се сугерира дека учениците кои денес, на 1 октомври, ја започнаа новата школска година, ќе ја завршат на 31 август следната година. Иако тоа не е стриктно потенцирано, кај родителите…