Browsing Tag

4-ти февруари

Контраспин: „Крокодилските солзи“ на Мицкоски за барикадите пред Св. Спас се спин

На 4-ти февруари пред и во Св. Спас кога се одбележуваше годишнината од раѓањето на Гоце Делчев немаше ниту еден инцидент. Се друго, дали летал хеликоптер, дронови или имало две наместо една или ниедна барикада...се работи на проценка на…