Browsing Tag

Аеродорм во Франкфурт

Аеродромот во Франкфурт не ја навел платата на нивниот оглас за работa

Со тоа што не ви дава дополнителни информации како и каде да аплицирате, порталот "Радиопаварсија" преку сензационален наслов ги повикува читателите да „побрзаат“ бидејќи според овој портал, во Германија се нуди плата од 30 илјади евра.…