Browsing Tag

Ал Каеда

Без ниту еден доказ се обвинуваат НАТО, ИСИС и Ал Каеда за петкратното убиство на Смилковско Езеро

Во објавата што ја рецензираме произволно се тврди  дека ЦИА ја креирале Ал Каеда и ИСИС и дека НАТО стои зад масакрот на Смилковско Езеро. За ова не се нуди ниеден доказ. Петкратното убиство кај Смилковско Езеро се случи на 12 април 2012…