Browsing Tag

анални брисеви

Засега нема никакви назнаки дека аналните брисеви за откривање корона ќе се воведат во Европа

Во насловот на веста што ја рецензираме се тврди дека аналните тестови за коронавирус кои почна да ги применува Кина, се воведуваат и во Европа. Ова не е точно. Насловот на веста, за која има и пост на Фејсбук, со над 100 интеракции…