Browsing Tag

апанажа

Контраспин: Функцијата слатка, апанажата уште послатка

Ковачевски има законско право да зема апанажа, исто како и ексминистерот за внатрешни работи Спасовски, како што такво право имаат и другите функционери по завршувањет- престанувањето на мандатот. И тоа не е спорно. Прашањето за апанажата…