Browsing Tag

апокалипса

Астероидот Апофис нема да ја удри Земјата и нема да предизвика апокалипса

На официјалната веб-страница на НАСА пишува дека овој астероид е откриен пред 17 години, во јуни 2004 година и дека според нивните пресметки тој на 13 април 2029 најблиску ќе и се приближни на планетата Земја на далечина од приближно 40.000…

Не плашете се, Нострадамус не предвидел зомби апокалипса и вградување чипови во 2021

На крајот од секоја година, секој би сакал бар малку да знае што го чека во следната, па затоа објавите на порталите и социјалните мрежи за хороскоп и разни пророштва носат публика и се многу читани. Но, тоа не им дава право на медиумите да…