Browsing Tag

Арбин Курти

Kallxo.com: Наместо 33 косовската Влада ќе има 35 заменици-министри

Калзо ( (kallxo.com - кој работи на проверка на фактите и е производ од соработката меѓу БИРН Косово и Интерњуз Косово) анализираше ветување на Самоопределување дека новата Влада на Косово ќе има 15 министерства, а околу 33 заменици.…