Browsing Tag

Австрија

Австрија нема да ги боцка сите луѓе додека не ги испоубие!

Австрија  не приморува никого да патува во нивната земја, а уште помалку ќе ги боцка сите додека не испоумрат, како што лажно се тврди во постот што го рецензираме. Но, при влез на нејзина територија секој држава има дискреционо право да…

Не е точно дека пратеничка во Австрија фалсификувала вакцинација

Пратеничката  Ева Марија Химелбауер на партијата ÖVP објасни што, всушност, се случило дента кога е снимена како ја става лепенката од серискиот број на вакцината во жолтиот картон за имунизација. Химелбауер е бремена и дента кога е…