Browsing Tag

автобуска станица

Новата автобуска станица во Берово – приоритет само на хартија

Проект: Сообраќај и патна инфраструктура. Дислокација на постојната и изградба на нова современа и модерна автобуска станица (Рок: 2014 година) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Проектот „Дислокација и изградба на нова современа и модерна автобуска…