Browsing Tag

Б.1.617

Индиската влада не спори дека постои варијантата Б.1.617 на коронавирусот

Објава на Фејсбук шири невистини  дека индиската варијанта на коронавирусот не постои. Индиската влада воопшто не спори дека варијантата на ковид Б.1.617  не постои, туку реагира  на тоа дека оваа варијанта на коронавирусот се иманува како…