Browsing Tag

буџетски корисници

Најголемиот дел од буџетарите ги објавија завршните сметки на интернет

Ветување: Завршните сметки на сите буџетски корисници и јавни претпријатија ќе мораат да бидат објавени на интернет. ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Ветувањето на СДСМ дадено за време на предвремените парламентарни избори во 2016 година…