Browsing Tag

Чешиново – Облешево

Горанчо Крстев – Грга

Градоначалник на Општината Чешиново Облешево од октомври 2017 година БИОГРАФИЈА Роден е на 26.06.1970 година во Кочани. Оженет е и има две деца. ОБРАЗОВАНИЕ По образование е рударски техничар. Нема…