Browsing Tag

Данка Илиќ

Објавата лажно тврди дека Данка Илиќ била жртва на трговија со деца

Случајот со малата Данка Илиќ според официјалната истрага не е поврзан со трговија со луѓе, туку е изолиран случај во кој двајцата осомничени, според она што го изјави министерот за внатрешни работи на Србија, биле во службено возило коешто…

Фотографија од погрешен човек објавена како да е од осомничен за убиството на малата Данка

Во повеќе објави на Фејсбук споделена е погрешна фотографија на еден од осомничените за убиството на двегодишната Данка Илиќ од Србија. „Вистиномер“ се обрати кај Бранислав Јанковиќ и тој потврди дека неговата фотографија е злоупотребена,…

Случаите Вања Ѓорчевска и Данка Илиќ не се поврзани со трговија со деца

Случаите за Данка Илиќ, двегодишното девојче кое беше прегазено од автомобил и за Вања Ѓорчевска која беше убиена во близина на Скопје, не се поврзани со трговија за деца. За малата Данка, според официјалната истрага, има двајца осомничени…