Browsing Tag

долна облека

„Тифани“ – СЈО се сомнева дека се купувалe долна облека и чанти преку фирма

Доказниот материјал упатува на основано сомнение дека за даночните 2008-2014 осомничената како управител на наведените правни лица, ја намалила основицата за пресметување на данок на добивка, го злоупотребила правото на одбивка на данок на…