Browsing Tag

донатор

Бил Гејтс не го затемни Сонцето и тоа не е причината за високите температури

Проектот, на кој што се повикува оваа објава на „Фејсбук“, не е на Бил Гејтс туку го спроведува универзитетот Харвард, односно програмата за истражување на соларно геоинженерство. Единствената поврзаност на Гејтс со овој проект е што тој е…

Младата пациентка, чие семејство се согласило нејзините органи да се донираат, немала ковид-19!

Во написот е изнесена дезинформација и таа му е погрешно атрибуирана на министерот за здравство, Венко Филипче, кој пред спортскиот центар „Борис Трајковски“ даде изјава за новинарите. Откако заврши со своето излагање поврзано со ковид-19…

Прислушувани разговори – сет 34: Дил ориентид

Како Груевски ги туркал зделките и кога пречеле законите, како Јанакиески е каран како учениче, како партиските донатори се спасувани, како е спасувана Маја Иванова, која се правела директор над директорот, дознаваме од овој сет снимки.…