Browsing Tag

ДОО „Малеш-бреза”

Драги Наџински

Драги Наџински е актуелен градоначалник на Општина Берово, и го извршува вториот последователен мандат. ПРИВАТЕН ЖИВОТ Драги Наџински е роден на 17 ноември, 1958 година, во Берово. Женет е и е татко на две деца. …