Browsing Tag

фекален колектор

Тумба Маџари доби фекална канализација

Проект: ФЕКАЛЕН КОЛЕКТОР ВО МАЏАРИ Изградба на фекален колектор од постојната ФПС „Маџари“ до постојниот фекален колектор Ф 800 во Инџиково. Тој би се движел низ месните заедници Тумба и Питу Гули во нас. Инџиково, а ќе се реализира во…