Browsing Tag

градски плоштад Гевгелија

Ништо од ветениот градски плоштад во Гевгелија

По изборот на идејниот проект за плоштадот во Гевгелија, во тек е изработка на основен проект, по што ќе следува реализација на изградбата. Со овој плоштад на градот ќе му се овозможи нов лик и место на кое граѓаните на Гевгелија и…