Browsing Tag

игли

Вакцините не се „безжични“, туку за нив се користи безбедносен шприц

Меѓу дезинформациите поврзани со коронавирусот, кои минатата недела се споделуваа на социјалните мрежи, е и онаа дека јавното вакцинирање во Велика Британија, снимено од медиумите, е инсценирано и лажно, бидејќи иглите исчезнувале.…