Browsing Tag

инсулин

Со маслинки и со ракија не се лечи дијабет

Луѓето со било каква болест мора многу да внимаваат и да не веруваат на секакви лекарства кои ќе ги најдат на интернет, а кои не се регистрирани во нашата држава. Доколку некој дијабетичар консумира маслинки во ракија, нема нешто многу да…