Browsing Tag

Катерина Синадиновска

Нови правила во „Промедиа“ за поголем ред во онлајн информирањето

Неодамна во организација на повеќе професионални он-лајн медиуми се одржа координативен состанок на кој беа усогласени повеќе нови правила за членство во Промедиа, првиот доброволен национален регистер на онлајн медиуми. Во пресрет на…