Browsing Tag

коонавирус

Конвулзиите од кои страда оваа девојка не се последица од вакцина против ковид-19

Објава на Фејсбук преку видео материјал презентира несакани рекации од вакцина - конвулзии/фебрилни напади, без да наведе точно за која вакцина станува збор. Видеото датира од мај 2019 година, значи пред пандемијата со коронавирусот,  така…