Browsing Tag

крај на светот

Порталб: Никој не рекол дека крајот на светот ќе биде во март 2026 година

Оваа публикација се состои од паушална и сурова претпоставка, и не нуди никаква конкретна целина, а пак сензационалистичкиот наслов служи за привлекување читатели. Постојат многу начини кои се користат за манипулирање со масите, а меѓу…