Browsing Tag

Крешник Бектеши биографија

Крешник Бектеши

Министер за економија во Владата на РМ предводена од Зоран Заев од 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ -По потекло е од Кичево, но нема датум кога е роден во официјалната биографија. Од 2004 до 2008 г. завршува повеќе степени на Рочестер…