Browsing Tag

Љубиша Георгиевски

Кој десет години прави партиски чистки и јаде „живи луѓе“!

Не еднаш, туку повеќе пати челните луѓе во СДСМ изјавиле и потпишале документи и платформи дека нема да примаат и отпуштаат вработени во државната и јавната администрација по партиска линија. Некогашниот претседател на…