Browsing Tag

„Медиа макс“ и „Тотал медиа центар“

„Тотал“ – Истрага за затајување данок за сопственикот на „Тотал“, „Медиа макс“ и „Тотал медиа…

Доказниот материјал упатува на основано сомнение дека за даночните 2008 – 2015 осомничениот како управител на наведените правни лица, ја намалил основицата за пресметување на данок на добивка, го злоупотребил правото на одбивка на данок на…