Browsing Tag

Мексико

Човекот на ова видео починал по откажување на бубрезите, а не пет минути после вакцинација

Точно е дека пациентот починал пред болницата во Мексико Сити, точно е дека веднаш не му била пружена медицинска грижа, а вратата на болницата била затворена, но не е точно дека ова се случило ,,пет минути после вакцинација". Сите…