Browsing Tag

метали

Со метал детектор не може да се утврди ништо за вакцините, зашто тие не содржат метали!

Во ниту една анти ковид вакцина нема метали или соединенија од метали, така што пласирање на видеа во кои метал детектор се активира кога е приблежен до рака на вакциниран човек, се дезинформации и измами