Browsing Tag

Мила Царовска биографија

Мила Царовска

Министерка за труд и социјална политика во Владата на РМ предводена од Зоран Заев од 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ - Родена е на 06.05.1984 во Скопје. Нема податоци во официјалната биографија за нејзината семејна состојба…