Browsing Tag

нечистотии

Во вакцините против ковид-19 нема „зачудувачки нечистотии“

Вакцините против ковид-19 не содржат никакви нечистотии, како што се тврди во постот што е предмет на нашата анализа. Во вакцините против ковид-19 нема никакви објекти, ниту живи организми, ваквите тврдења не се научно поткрепени, ниту пак,…