Browsing Tag

Ниола Димитров

Тенисерот Димитров, а не вицепремиерот Димитров, има нова девојка Русинка

Објава на социјалната мрежа Фејсбук  намерно шири дезинформации, пласирајќи вест за бугарскиот тенисер Григор Димитров, но со фотографија од министерот Никола Димитров, со цел да привлече што повеќе кликови