Browsing Tag

Офицерски дом Битола

Започната е постапката за ревитализација на Офицерскиот дом во Битола

Ревитализација на поранешниот Oфицерски дом Потребна е целосна реконструкција на објектот на Офицерскиот дом, преадаптација на придружниот објект и партерно уредување на нивната непосредна околина. Со нивната реконструкција ќе…

Недоследно: Груевски не решава за продажбата на Офицерски

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски на 31.01.2016 година во изјава за Сител рече: Државните институции предводени од ВМРО-ДПМНЕ тргнаа со една идеја која што гледаме дека во изминатите денови граѓаните на Битола во…