Browsing Tag

пакување

Објава лажно нуди работа за 100 пакувачи на медицинска опрема

Оваа објава, не нуди никакви работни позиции за пакувачи на медицинска опрема во Македонија, туку е креирана како кликбејт, односно јадица или мамка, за да се зголеми интернет сообраќајот на одредени страници, од што креаторот на објавата…