Browsing Tag

подземни гаражи

Битола сè уште без ветените подземни гаражи

Во центарот на Битола ќе изградиме подземни гаражи со капацитет од 340 паркинг-места. (Средства: 6.000.000 евра Извор на финансирање: ЈПП Рок: 2016 година)  ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Во предизборната програма на кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ…