Browsing Tag

подземни контејнери

Има подземни контејнери, ама има и смет

Во согласност со искуствата од главните градови во регионот, се предвидува поставување „подземни контејнери“ низ територијата на градот. Со поставување на овие контејнери ќе се придонесе за подигнување на степенот на хигиената во…