Browsing Tag

претседател на Собранието

СДСМ го смени ставот за избор на претседателот на Комисијата

Генералниот секретар на СДСМ Оливер Спасовски на прес-конференцијата одржана по координацијата на пратеничките групи на 23.03.2017 година, соопшти дека е постигната согласност за составот на Комисијата за прашања на…