Browsing Tag

програма на ВМРО-ДПМНЕ

Полувистина: Груевски: ветеното во програмата, се исполнува

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски заедно со неколку партиски функционери на 28.02.2016 година беа на средба со граѓаните од Чучер Сандево,  Бразда, Чучер Сандево, Мирковци и Кучевиште.  Груевски тогаш изјави: Ми беше…