Browsing Tag

прроверка на факти

Вакцината на Џонсон и Џонсон има упатство за користење, ама онлајн

Тврдењето дека празните листови во медицинските пакувања на вакцините се со цел да се сокријат информациите за безбедноста и за ефикасноста на вакцината, се невистинити. Листот е намерно оставен бел, затоа што содржи кју-ар код и…