Browsing Tag

Рамиз Мерко биографија

Рамиз Мерко

Градоначалник на општина Струга од номеври 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ Роден на 12.04.1957 година во Струга. ОБРАЗОВАНИЕ -Од 1964-1976 г. ги завршува основното и средното образование -Од  1976-1980 г. завршува…