Browsing Tag

Рената Дескоска биографија

Рената Дескоска

Министер за правда во Владата на РМ предводена од Зоран Заев, избрана на 31 мај 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ -Родена е на 3.05.1972 година во Скопје. Дипломира на Правниот факултет во Скопје во 1994 година и таму ја заснова…